Dunakeszi Városi Nyári Napközis Tábor

TÁJÉKOZTATÓ

a városi nyári napközis tábor működéséről, szabályairól
Időpont: 2024. július 1 – 2024. augusztus 09.
Jelentkezési határidő: 2024.04.15. – 2024.05.17.
Turnusok: I (2024.07.01.-07.05.), II (2024.07.08.-07.12.), III (2024.07.15.-07.19.),
IV (2024.07.22.-07.26.), V (2024.07.29.-08.02.) és VI (2024.08.05.-08.09.)

Az idén is élményekben gazdag vakációról szeretnénk gondoskodni a Dunakeszin élő általános iskolás gyermekek számára; ezért a városi tábor idén is megnyitja kapuit a kalandra vágyó gyermekek előtt! Cím: VSD Nyíltvízi Edzőközpont, Dunakeszi, Duna sor 29.
A tábor naponta 11 órát üzemel: Hétfőtől – péntekig, 7:30-tól – 15:30 óráig; Ügyelet: 6:30-tól és du. 15:30-tól – 17:30-ig.

Táborvezető: Rákos Nikoletta. Elérhetősége: tel.: 06-20/ 326 4333

1. Tájékoztatjuk, hogy a tábor befogadóképessége férőhely tekintetében korlátozott.
2.
Minden jelentkező maximum 3 turnusra jelentkezhet.
3.
Az iskoláskorú óvodások jelentkezését csak abban az esetben fogadhatjuk el, ha nagyobb testvére jelentkezett ugyanarra a turnusra.
4.
A táborba csak Dunakeszin lakó vagy dunakeszi általános iskolába járó gyerekeket fogadunk.
5.
Az általános iskola 1-6. osztályos tanulói vehetnek részt a táborban.
6.
SNI gyerekeket a táborunk nem tud fogadni, mivel nem tudjuk biztosítani az ilyen nehézségekkel küzdő gyerekek szakszerű ellátását.
7.
A turnusokat a táborvezető a jelentkezések beérkezésének sorrendjében tölti fel.
8.
Amennyiben férőhely hiányában nem biztosítható adott turnusban a gyermek táboroztatása, a szervezők e-mailben jelzik azt a szülő felé.
9. A táborozás ideje alatti utólagos jelentkezések elfogadására csak szabad férőhely esetén van lehetőség.
10.
A táborozás ideje alatt jelentkezni a táborvezetőnél lehet.

A táborba jelentkezni a következő linken lehet: online jelentkezési lap. Az étkeztetés biztosítását utólagos jelentkezés esetén, legkorábban az Étkezési Csoportnál történő jelentkezés és az étkezési számla kiegyenlítését követő harmadik naptól tudjuk biztosítani.

Költségek, befizetés rendje:

1. A tábor eszközhasználati díja 6.000.-Ft/hét/fő.
Étkezési kedvezményre jogosult és ingyenesen étkező gyermekek részére az eszközhasználati díj: 3.000.-Ft/hét/fő

2. Tábori étkezési díj: 6.375,- Ft/ hét/fő (1.275.-Ft/nap/fő), amely napi háromszori étkezést tartalmaz.

A tanévben étkezési kedvezményre jogosult gyermekeknek a tábori étkezési díjra is érvényes a kedvezményük, amennyiben a kedvezményre jogosító időszak lefedi a tábori részvétel idejét. A kedvezményt az eszközhasználati díj vonatkozásában is kiterjeszti Dunakeszi Város Önkormányzata (fél árban vehető igénybe). A térítésmentesen étkezőknek a tábori jelentkezéshez, az ingyenességről szóló sorszámozott igazolást szükséges átvenni az Étkezési Csoportnál. Diétás étkezési igényt az Étkezési Csoportnál kell jelezni.

A tábori eszközhasználati díj befizetése az Étkezési Csoport által kiállított, az étkezési díj befizetéséről szóló igazolás bemutatásával lehetséges.

Az igényelt, illetve az időközben új igényként választott turnus(ok) étkezési díját a kiválasztott turnus kezdőnapja előtt 3 munkanappal kell befizetni a DÓHSZK Étkezési Csoport pénztárában. Az eszközhasználati díj befizethető a tábor helyszínén is, a tárgyhét hétfőin 07.00 és 09.30 között a fenti feltételek szerint.

Az étkezési díjak befizetésére kizárólag személyesen és készpénzben a DÓHSZK Étkezési Csoport pénztárában van lehetőség (2120 Dunakeszi, Vasút u.11), annak nyitva tartási idejében (Ügyfélfogadási rend megtalálható a Szülői felületen: https://dunakeszi.makof.hu). Közös befizetésre (eszközhasználat + étkezési díj) ugyanott, június 24. 14.00-18.00 között van lehetőség. A befizetésről sorszámozott igazolást állít ki a DÓHSZK Étkezési Csoport, melyet a tábor első napján kell bemutatni/leadni a Táborvezetőnek.

Az étkezés lemondását legkésőbb a tárgynapot megelőző munkanap, reggel 9.30 óráig lehet megtenni a tanévben megszokott rend szerint. Bővebb információ a szülői felületen megtalálható.

Jelentkezés lemondása: turnus változtatás/lemondás esetén írjon a dunakeszi.varositabor@gmail.com e-mail címre

  • Teljes turnus étkezésének lemondása:
    A részvétel lemondásáról legkésőbb 2 héttel az igényelt turnus kezdőnapja előtt értesíteni kell a DÓHSZK-t és az Étkezési Csoportot.

Az étkezés lemondását minden esetben az etkezesmodositas@gmail.com e-mail címen DÓHSZK Étkezési Csoportjának kell jelezni, vagy személyesen. A határidőben le nem mondott napok étkezési díjait nem áll módunkban visszatéríteni. A lemondási rend megegyezik az év közbeni jelzési renddel (tárgynapot megelőző munkanap reggel 9.30 óráig beérkezett jelzéseket tudja a rendszer kezelni).

  • A turnuson belül egy-egy nap(ok) étkezésének lemondása:
    Az étkezés lemondását minden esetben a DÓHSZK Étkezési Csoportjának kell jelezni. A határidőben le nem mondott napok étkezési díjait nem áll módunkban visszatéríteni. A lemondási rend megegyezik az év közbeni jelzési renddel (tárgynapot megelőző munkanap reggel 9.30 óráig beérkezett jelzéseket tudja a rendszer kezelni). Határidőben történő jelzés esetén visszatérítjük az igazolt, befizetett összegeket.

Egészségi állapotot igazoló nyilatkozat leadási rendje, betegség igazolás:
A tábor igénybevételéhez, a gyermek egészségi állapotáról szóló szülői igazolást a tábor megkezdésének első napján szíveskedjenek leadni a táborvezetőnek! A gyermekek egészségvédelme érdekében beteg gyermek nem látogathatja a tábort!
A tábor igénybevételének feltétele a sorszámozott étkezési díj befizetését igazoló bizonylat bemutatása, melyet a készpénzes befizetést követően a DÓHSZK Étkezési Csoport állít ki, és amit a Táborvezetőnek a tábor megkezdésekor kell be mutatni.

Táborba érkezés rendje:
A táborba jutáshoz igénybe lehet venni a helyi buszjáratot, melyet az önkormányzat a nyári táboroztatás ideje alatt biztosít a táborozók számára. Csoportos indulás reggelente 7.40 órakor a Béke utcai buszmegálló (Dunakeszi Gyártelep Vasútállomásnál) mögötti játszótérről. A tábor végén 16.05 órakor csoportos érkezés ugyanide. A táborba jutás önköltséges! (menetrend a városi honlapon)

Érkezési idő: 6.30 – 8.00 óra között.

Kérjük a szülőket, amennyiben gyermekük egyedül közlekedhet, szíveskedjenek írásban jelezni a táborvezetőnek!
A helyi programok ingyenesek!

Dunakeszi, 2024. április 12.                                                            Dunakeszi Óvodai Humán Szolgáltató Központ és Könyvtár

Letölthető dokumentumok:

Szünidei nyári tábor egészségügyi nyilatkozat